Bettyna de Levie
Integratief Kindertherapeut in GoudaAls Integratief Kindertherapeut en als mens vind ik het belangrijk dat kinderen zorgeloos kind kunnen zijn. Zodat ze ongehinderd kunnen opgroeien tot vrije en hele mensen.

"Wat ik voor kinderen belangrijk vind is dat ze zorgeloos kind kunnen zijn, zodat ze kunnen opgroeien tot heel mens."
Bettyna de Levie

Werken met kinderen

Ik ben getrouwd en ben moeder van twee volwassen kinderen. Ruim vijfentwintig jaar werkte ik als leerkracht, in alle groepen van de basisschool. In het werken met kinderen was ik altijd op zoek naar verdieping en verbreding. Ik zag regelmatig kinderen van wie de ontwikkeling tot vrij en evenwichtig mens gehinderd werd. Ook was er de vraag van ouders naar extra begeleiding in het ontwikkelingsproces.

Samen op zoek naar balans

Voor mij was dat de aanleiding om de opleiding tot Integratieve Kindertherapie te volgen. Deze vorm van kindertherapie is een doeltreffende manier om samen met het kind op zoek te gaan naar balans en harmonie. De therapie richt zich op oplossingen en ontwikkeling en gaat uit van de kracht en kwaliteiten van het kind. Gedurende een periode ga ik samen met het kind aan het werk. Waar we uitkomen is voor elk kind weer anders.

Opleidingen & diploma's