Atelier voor Moeders en Vaders

Uitnodiging voor iedere ouder die (nog) meer van de kinderen en het ouderschap wil genieten

Opvoeden is een uitdaging en kan in bepaalde periodes ronduit hard werken zijn. Er zijn talloze boeken en websites te vinden waarin precies staat uitgelegd hoe het moet. Maar geen daarvan is exact te kopiëren naar de eigen gezinssituaties. Adviezen van familie en vrienden hoe goed bedoelt ook , kunnen tegenstrijdig zijn en zorgen voor verwarring.

Wanneer blijkt dat het ouder gesprek te weinig helderheid geeft aan je rol als opvoeder, kunnen we overwegen het proces te intensiveren door het volgen van het Atelier voor vaders en moeders.

Het Atelier voor vaders en moeders dankt zijn naam omdat opvoeden een Kunst is.

Het Atelier voor ouders is mogelijk in verschillende vormen:
individueel of als paar of in een klein groepje , al naar gelang de behoefte. De data kunnen in overleg.

Daarnaast kan je ook zonder dat ik het kind in de kindertherapie zie, deelnemen aan het Atelier.
Het is vaak behulpzaam om ook naar je eigen ervaringen te kijken die je als kind hebt gehad om je rol als ouder en opvoeder beter te begrijpen en je opvoedingsidealen te onderzoeken.

Door oefeningen, meditaties en gesprek ontwikkel je meer inzicht in eigen vaardigheden en kwaliteiten. Naast, dat je je zelf als moeder of vader beter leert kennen, krijg je ook meer inzicht in het gedrag van je kind. Ook zal ik vanuit de Integratieve Kindertherapie je handvatten aanreiken om op een meer doeltreffende wijze met je kind om te kunnen gaan en te communiceren.

Gelukkige kinderen (voor al je vragen rondom het kind en jij als opvoeder):
Vanuit de Integratieve Kindertherapie geef ik je graag handvatten en support voor jou als moeder of vader. Onze kinderen zijn als een spiegel voor ons, het helpt om jezelf en daarmee je kind te kunnen begrijpen.

Belangrijk

Wanneer je vragen hebt, bel mij gerust.

Wil je je opgeven dan heeft e-mail mijn voorkeur, bellen kan natuurlijk ook 06 2424 1962.

Hartelijk dank.